ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

آمریکا، عربستان سعودی را تشویق به عادی سازی روابط با تل آویو کرد

آمریکا، عربستان سعودی را تشویق به عادی سازی روابط با تل آویو کرد مشاور امنیت ملی آمریکا، توافق عادی‌سازی روابط بین امارات و رژیم اشغالگر قدس را «دستاور بزرگ» برای عرب‌ها دانست و عربستان سعودی را به تأسی از امارات دعوت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 16
کد خبر: ۵۵۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، «رابرت اوبراین»، مشاور امنیت ملی ایالات متحده آمریکا توافق امارات و رژیم صهیونیستی بر سر عادی‌سازی روابط را «دستاورد بزرگی» دانست و ریاض را به تبعیت از ابوظبی دعوت کرد.

 

شبکه الجزیره امروز یکشنبه به نقل از این مقام آمریکایی گزارش داد که دولت آمریکا «مطمئن است» که کشورهای دیگری در جهان عرب به این توافق ملحق خواهند شد.

 

اوبراین گفت: «امیدوارم پادشاه سلمان بن عبدالعزیز و ولی‌عهد ایشان، این دستاورد را که برای همه عرب و ریاض [دستاورد] بزرگی خواهد بود، ببینند».

 

امارات متحده عربی و رژیم اشغالگر قدس پنجشنبه گذشته در بیانیه‌ای مشترک با آمریکا اعلام کردند تل‌‌‌آویو و ابوظبی با وساطت واشنگتن بر سر عادی‌سازی روابط دوجانبه به توافق رسیدند. قرار است این توافق در آینده نزدیک در کاخ سفید به امضای «محمد بن زاید آل نهیان»، ولی‌عهد ابوظبی و «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل برسد.

 

در بیانیه‌ مشترکی که امارات و رژیم تل‌‌آویو منتشر کرده‌اند، دو طرف بر ارتقای روابط بین خود در همه زمینه تأکید کرده‌اند. به دنبال اعلام این توافق، منابع آگاه در کشورهای عرب خلیج فارس فاش کردند که بعد از امارات، بقیه کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس برای امضای توافق با این رژیم لحظه شماری می‌کنند و به صف شده‌اند. بحرین بر اساس منابع اسرائیلی و بحرینی، دومین کشور خواهد بود که رژیم تل آویو را به رسمیت خواهد شناخت.

 

به رغم استقبال از این توافق از سوی حکام کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس و سایر کشورها، فلسطینی‌ها به اجماع این توافق را محکوم کرده و آن را توافق ضد فلسطینی و «ویران‌کننده» آرمان فلسطین دانسته‌اند و بر تلاش برای مقابله با آن تأکید کرده‌اند.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار